Both power windows AND front washer pump - Honda Element Owners Club Forum
      Honda Element Owners Club Forum
Go Back   Honda Element Owners Club Forum > Honda Element > Problems & Issues

Notices

ElementOwnersClub.com is the premier Honda Element Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-16-2019, 08:04 PM   #1
VermontGal
EOC Rank: Hydrogen
2008 4WD LX MT
Kiwi Metallic (KM)
 
Join Date: Mar 2017
Location: Utah ('08) & VT ('06 LX MT blue)
Posts: 8
Both power windows AND front washer pump

Hi Folks, I've read many threads about power windows, switches, regulators. My situation is that both power windows (regardless of lock-switch position) AND the front washer pump are not working. The front wipers work.

Is there anything common to these circuits, or do I just have an unlucky week in which I need to fiddle with window regulators and washer pump, both?

I should add - I can't hear sounds of any of these motors trying to engage.

I have yet to embark on significant electrical troubleshooting.
Thank you for any advice!
VT Gal

PS. This is my 2008 LX Kiwi, which is rusty from having lived in Vermont!

Last edited by VermontGal; 05-16-2019 at 08:09 PM.
VermontGal is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-16-2019, 08:27 PM   #2
wrandyholman
EOC Rank: Hydrogen
2005 2WD DX AT
Atomic Blue Metallic (ABM)
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 13
Check fuses?...


Sent from my iPhone using Tapatalk
wrandyholman is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 05-17-2019, 10:27 AM   #3
zebra007
EOC Rank: Hydrogen
2003 4WD EX AT
Galapagos Green Metallic (GGM)
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 24
The washer pumps themselves sometimes corrode and become inoperable. The front and rear pumps are located on the wiper fluid tank itself.
zebra007 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Honda Element Owners Club Forum > Honda Element > Problems & Issues

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Element Owners Club Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Model Year
What year is your E?
Model
What model is your E?
Color
What color is your E?
Can you spell?
What letter in the alphabet is the fifth character of the word "Honda Element"
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Washer fluid pump failure, front & back snbharathi Problems & Issues 113 01-16-2019 05:30 PM
Just replaced the washer pump. Still not working. What next? thekingofboggle Do-It-Yourself / Mods 6 10-04-2012 05:39 PM
Washer fluid / pump garyinboston Problems & Issues 2 02-21-2011 12:14 PM
Washer Pump Motor steelpot Maintenance and Service 3 09-28-2010 12:10 PM
WTB: windshield washer reservoir and pump revhard Trading Post 2 02-25-2009 04:35 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:06 PM.



Views and opinions expressed on this forum are not necessarily those held by Autoforums, Inc. or forum management.
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.